Allan Torp fra Bungalow5: “Mad skal udfordre og pirre mine sanser”
Allan Torp fra Bungalow5: “Mad skal udfordre og pirre mine sanser”

 

Hver sæson arbejder P eatery sammen med en dansk kulturpersonlighed til at udvikle en helt unik P menu. Mad behøver ikke være deres speciale i deres daglige arbejde – dét er P eaterys spidskompetence. Men de skal have noget på hjerte og ikke mindst elske god mad. Denne sæson har P eatery arbejdet sammen med manden bag bloggen Bungalow5, Allan Torp.

 

“En restaurant skal føles som et hjem”

I alt hvad Allan Torp gør spiller æstetik en stor rolle: “Det er ligefør, at jeg vælger restaurant ud fra deres interiører og atmosfære. Jeg synes, at P eaterys koncept er spændende, både hvad angår indretningen og på madfronten. Jeg elsker at blive udfordret med nye smage og konsistenser, og retterne udviklet til P menuen gør præcis det” siger Allan Torp.

 

“Det er spændende at bringe noget nyt til maden”

Netop derfor har han valgt, at den italienske anis-likør Sambuca skulle indgå i hans P menu.  Sambuca er en drink som mange nok vil forbinde med liv og glade dage i deres ungdomsår – det gør Allan i hvert fald. Dog synes han at lakrids er en spændende smagsnuance at arbejde med og samtidig tilføjer noget dansk til hans menu. Og der er både blevet leget med Sambuca i køkkenet såvel som bag baren, hvor er der blevet udviklet to forfriskende cocktails med Sambuca.

P MENU by ALLAN TORP

FORRET
Græskar – gedeost – syltet blåbær – estragon – sambuca

HOVEDRET
Andebryst – gulerødder – æbler – andecroquette – krumme med sort peber – sambucaglaze

DESSERT
Rødbede – sambucagel –  yoghurt – chokolade

345 DKK

Velbekomme!