Smykkedesigneren Julie Wettergrens valg: “Det skal også kunne spises med øjnene”
Smykkedesigneren Julie Wettergrens valg: “Det skal også kunne spises med øjnene”

Hver sæson arbejder P eatery sammen med en kulturpersonlighed om at sammensætte en helt speciel P menu. Deres speciale behøver ikke at have noget med mad at gøre – maden er vores spidskompetence. Men de skal have noget på hjerte og elske god mad. I denne P menu har vi samarbejdet med smykkedesigneren Julie Wettergren.

Til denne P menu har smykkedesigneren Julie Wettergren valgt sine livretter: Kammuslinger, jomfruhummer, søtunge, lammekrone og tre forførende desserter.
Som hun siger: ”Alle retter pirrer sanserne og skal også kunne spises med øjnene”.

Julie er imponeret af samarbejdet med P eaterys Chef de cuisine, Maja Sørensen, der har stået for det kulinariske: ”Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med folk, der er rigtig gode til det, de laver”. Og hun har været i gode hænder. Maja Sørensen har nemlig en fortid på bl.a. Kong Hans Kælder.

I alt hvad Julie Wettergren laver, spiller det æstetiske og udseendet en stor rolle. Lige *fra borddækning , til blomster – der har været hendes passion fra barns ben – til boligindretning og i særdeleshed i hendes smykkedesign: ”Jeg går som regel uden om stærke farver som knaldrød og orange, men i maden må der gerne være lidt pang! Men lige nu vil jeg glæde mig til kammuslingerne og søtungen. De fortjener at blive spist af andet end øjnene…”

P MENU by JULIE WETTERGREN

SNACKS
OSTE STICKS & BØNNECREME

FORRETTER
TOMAT – VARIATION – MOZZARELLA
KAMMUSLING – RAVIOLI – KÅLRABI
OKSE – RÅ – PEBERROD

HOVEDRETTER
LAM – MYNTE – SKYR
SØTUNGE – PORRE – TRØFFEL
KARTOFFEL – PATATAS BRAVAS – MANCHEGO

DESSERT
ENGELSK MUFFIN – GEDEOST – TRØFFEL
LIME PANNA COTTA – JORDBÆRGELÉ – CHILI
HVID CHOKOLADE – LAKRIDS – BLOMME

kr. 595

Velbekomme!