@cecilieekstroemm Tillykke! Du er den heldige vinder af et stykke af vores 24-lags chokoladekage og to glas champagne. Vi serverer kagen – i pride udgaven – hele weekenden, så skriv gerne, hvornår I kan komme. Kagestykket er rigeligt til to personer :-) 🌈🥂🍰 #peaterycph #cphpride #chokoladekage #konkurrence #tillykke #vises
@cecilieekstroemm Tillykke! Du er den heldige vinder af et stykke af vores 24-lags chokoladekage og to glas champagne. Vi serverer kagen – i pride udgaven – hele weekenden, så skriv gerne, hvornår I kan komme. Kagestykket er rigeligt til to personer :-) 🌈🥂🍰 #peaterycph #cphpride #chokoladekage #konkurrence #tillykke #vises

@cecilieekstroemm Tillykke! Du er den heldige vinder af et stykke af vores 24-lags chokoladekage og to glas champagne. Vi serverer kagen – i pride udgaven – hele weekenden, så skriv gerne, hvornår I kan komme. Kagestykket er rigeligt til to personer :-) 🌈🥂🍰 #peaterycph #cphpride #chokoladekage #konkurrence #tillykke #vises